https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПореден случай на домашно насилие: Мъж преби до смърт жена с бокс

Пореден случай на домашно насилие: Мъж преби до смърт жена с бокс

Пореден случай на домашно насилие – 45-годишна жена е убита от мъжа, с когото живее на семейни начала и негов съсед.

Пребита е с бокс до смърт. И двамата са задържани.

Дъщерята на жертвата разказа, че мъжът и майка й се запознали в социалната мрежа. Започнали да излизат и да ходят заедно на мачове. Не след дълго тя се преместила да живее при него.

„Често е идвал в къщата им на гости. Бяхме с добри впечатления от него“, сподели дъщерята на жертвата. По думите ѝ, майка ѝ не е споделяла да имат проблеми, не са усетили и мъжът да е агресивен. „Не знаехме нищо за него. Каза само, че има дъщеря и живее под наем в Надежда, на бул. „Ломско шосе“, разказва младото момиче.

Един ден мъжът ѝ се обажда, за да ѝ каже, че с майка ѝ са се скарали, ударил ѝ шамар и да отидат да си я приберат.

„Когато отидохме, той ни чакаше пред блока. Вкара ни в апартамент на съседа, който живее с бременната си жена. Той седеше с бокс на дивана. Когато го накарах да ме заведе при майка ми, той ме заведе в неговия апартамент и тогава видях майка ми да лежи гола на дивана, покрита с чаршаф. Лицето и беше обезобразено, имаше кръв по цялото лице, очите не и се виждаха. Повиках полиция“, разказа през сълзи дъщерята.

Жената лежи в кома 18 дни. „Не е излизала от комата. Беше с тежка черепно-мозъчна травма. На 12 юни ми се обадиха от болницата и казаха, че е починала“, сподели момичето. Оказва се, че Росен, с когото жертвата живее на семейни начала, има няколко присъди – за кражби, шофиране под въздействие на алкохол.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X