https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБрифинг на прокуратурата за жестокото убийство в София (на живо)

Брифинг на прокуратурата за жестокото убийство в София (на живо)

Прокуратурата дава повече информация за жестокото убийство в София, за което стана ясно в събота. По случая вече има двама задържани.

Останките от тялото на мъж бяха открити в шахта в центъра на София, след подаден сигнал от живущите в кооперацията. Според разследващите, убийството е било извършено на друго място във вторник, на 8 август. Тогава е бил обявен за издирване 41-годишен мъж.

Задържани са двама мъже – единият по подозрение, че е извършил престъплението, а другият за укривателство. Разследването на убийството е поето от Софийската градска прокуратура. Днес се очаква да станат ясни водещите версии и мотивите за жестокото престъпление.

Двамата предполагаеми извършители на убийство и укривателство са задържани и са привлечени в качеството си на обвиняеми. Софийската градска прокуратура води разследване за извършено убийство по особено жесток начин.

В началото досъдебното производство е било образувано за отвличане. Разпитан е близък на убития 41-годишен мъж, който заявява, че от осми август вечерта няма контакт с него и има притеснения.

Има достатъчно събрани доказателства, че на осми срещу девети август лице с фамилия Вълчинов е извършило престъплението.

Обвиняемите са задържани за 72 часа, като е разпоредено обвиняемият Вълчинов да бъде приведен в сградата на Софийския градски съд.

Към момента се смята, че вторият задържан е помагал за заличаване на следите, но не участвал в убийството.

Според разследването то е извършено с користна цел и в момент на ярост. 41-годишният мъж е убит с тежък тъп предмет с удар по главата

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X