https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиДвама малолетни обраха чуждестранен гражданин в Русе

Двама малолетни обраха чуждестранен гражданин в Русе

На 16 август около 05:00 часа сградата на Първо РУ в Русе е посетил 47-годишен мъж, турски гражданин, който е заявил, че по-рано през нощта е станал обект на престъпление. Той разказал, че се е срещнал с две млади момчета, които го заприказвали и той дал на едното от тях сумата от 95 лв, с която да му купят цигари, а остатъка да му върнат, както и 9 евро на монети, които пък да обменят от негово име.

След това единият от младежите му поискал телефона, претекстът бил, че трябва да се обади на приятел. Мъжът му го дал и двете момчета избягали в неизвестна посока, като това се е случило по ул. Борисова в Русе. Сигналът е документиран и по случая е започнато разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.206, ал.1 от НК, като е уведомен дежурен прокурор.

В резултата на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия служителите на Първо РУ са установили като извършители на деянието русенци на 16 и 15 г. Мобилният телефон е намерен и върнат на пострадалия, както и паричната сума. Работата по случая продължава.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X