https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактора"Пирогов": Ранената при разстрела на Алексей Петров жена е интубирана, състоянието й...

“Пирогов”: Ранената при разстрела на Алексей Петров жена е интубирана, състоянието й е тежко, но стабилно

“Нощта премина сравнително спокойно. Направени са две операции. Пациентката е обработена, оперирана и смятаме, че операциите към този момент са успешни. Интубирана е, в тежко състояние”. Това заяви изпълнителният директор на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” д-р Валентин Димитров във връзка с простреляната при убийството на Алексей Петров жена вчера.

Д-р Димитров коментира, че двете операции са били на ръка и гръден кош. “Екипите са си свършили работата. Нощта е минала спокойно за пациентката”, добави той. Той обясни, че жената няма как да бъде разпитана, защото в момента е на апаратна вентилация и не може да говори, т.е интубирана. “В съзнание е относително, но тя не може да говори. Бихме казали, че критичния момент е преминал, но състоянието й е тежко”, поясни д-р Димитров и добави, че откакто пациентката е в болницата, не е разговаряла с никого.

Д-р Димитров отбеляза, че в момента е рано да кажат дали предстоят още операции, защото това се решава в последствие ако се появят усложнения. Той посочи, че пациентката има охрана.

Изпълнителният директор на УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” отказа да коментира самоличността й.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X