https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДвижение Гергьовден - Русе опроверга информацията, че подкрепя кандидатурата на Борислав Българинов

Движение Гергьовден – Русе опроверга информацията, че подкрепя кандидатурата на Борислав Българинов

Във връзка с публикация в сайта briag.bg на 21.08. със заглавие: „Десните партии издигат Българинов за свой кандидат за кмет“ и в сайта rusemedia.com от 23.07. със заглавие „Партиите вече готвят имена на кандидатите за кмет на Русе“.

Във връзка с тиражираната невярна информация „Движение Гергьовден“-Русе използва правото си на опровержение. Изнесената информация в статиите е неточна и не отговаря на истината. Нямаме обяснение защо името на местната организация е посочено в публикацията.

С нас не са провеждани разговори за конкретна кандидатура за кмет на Русе, а за евентуална такава. Местната организация на „Движение Гергьовден“ все още не е взела решение ще издигне ли свой собствен кандидат на предстоящите местни избори в Русе или ще подкрепи предложението на друга политическа организация, ако получим подобна покана. Членовете и ръководството на „Движение Гергьовден“ тепърва предстои да осъдят тази тема, за да вземат най-правилното решение за местната организация.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X