https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоСофиянски: Аз смятам, че Божков не е виновен

Софиянски: Аз смятам, че Божков не е виновен

“Това показно убийство дава един друг начин на живот. Мисля, че бяхме прекратили този начин на ежедневие. Дългото време на безвластие, чувтсвото, че няма стабилност в страната – води до такива събития. Това може да се случи с всеки”, заяви бившият столичен кмет и сват на Васил Божков Стефан Софиянски в предаването “Тази неделя”.

Софиянски уточни, че не е знаел за конкретния ден на прибиране на Божков.

“Децата ми казаха, че има намерение да се върне. В петък ми казаха. Не сме коментирали. Тази тема е чувствителна в семейството и не я коментираме. Най-деликатното е ситуацията в прокуратурата. Тя компроментира обвиненията, отстарнявайки Гешев. Сега трябва да покаже, че има друго лице. Безцелното натрупване на обвинения и търсенето на факти, които не са добре аргументирани – показва безсилие. Трябва повече конкретика. Част от делата за хазарта, Божков ги спечели и отпаднаха”, коментира още бивпият столичен кмет.

“Аз смятам, че Божков не е виновен. Изведнъж се натрупват 19 дела. Къде е била прокуратурата през цялото време, когато тези събития са се случвали. Как прокуратурата ще покаже, че работи различно”, посочи Софиянски.

Той заяви, че не е чувал за връзка между Пригожин и Божков.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X