https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: Не изключвам следващите месеци да има и убийства на политици

Костадинов: Не изключвам следващите месеци да има и убийства на политици

В момента ни управлява една организирана престъпна сглобка. Явно са започнали да се настъпват вътре в нея и аз не изключвам вероятността да има и политически убийства в страната следващите месеци. Убийството на Алексей Петров е политическо. Днес Бойко Борисов каза това, което ние повтаряме от няколко седмици. Смешно е, че МВР не работи по версията за политическо убийство. Не мога да кажа кой политик е застрашен. Очевидно цялото правителство е застрашено, защовот явно се настъпват в тази сглобка и започват да се стрелят. Отново питам кога Кирил Петков ще бъде извикан да дава обяснения за връзките си с Алексей Петров.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов, който коментира думите на Бойко Борисов, че убитият преди две седмици Алексей Петров е имал участие в съставянето на правителството.

“Не очаквам нищо за “Турски поток”. Явно прокуратурата работи добре в изпирането, а имаме човек за премиер, чиято единствена научна разработка е за прах за пране. Премиерът ни е химик. Той затова беше избран за министър-председател, за да изпира. Нищо не очаквам от прокуратурата”, коментира още той.

“Инфлацията вече е двуцифрена. Външният ни дълг вече е 10 млрд. На фона на всичко това се говори за либерализация на пазара за ток. Това ще предизвика ценови шок и катастрофа. Ние ще се борим това да не се случи. Ние питаме – защо Българската армия беше разоръжена и ни се отговаря – защото е по-евтино да имаме чужди бази в нашата страна, отколкото да поддържаме собствена армия. НАТО и настоящата форма на членство на България в тази организация е заплаха за националната сигурност, но ни се отговаря, че иначе няма кой да ни пази. В Конституцията ясно пише, че териториалната сигурност и цялост на България се осигурява от Българската армия. Сега ще има промени в Конституцията и нищо чудно да запишем, че американската армия ще се грижи за нашата национална сигурност”, отговори на журналистически въпроси Костадинов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X