https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиЕдна от жертвите на стихията в Царево е председателят на Районния съд...

Една от жертвите на стихията в Царево е председателят на Районния съд в Царево, съобщи министърът на правосъдието Атанас Славов

“С огромно прискърбие разбрах, че една от жертвите на стихията в Царево е председателят на Районния съд в Царево съдия Мария Москова, която отдаде целия си живот на магистратската професия”, написа министърът на правосъдието Атанас Славов във фейсбук.

“Искам да изразя своите най-дълбоки съболезнования на роднините и близките ѝ, както и на роднините и близките на останалите жертви на това безпощадно бедствие! Случилото се в Царево за пореден път ни показа колко крехък е човешкият живот и колко безпомощни сме пред силата на природата. Моля се за хората на Царево в тяхната борба за възстановяване на нормалния си живот!”, посочва министър Славов.

Към настоящия момент са идентифицирани телата на три жертви – двама мъже и жена, съобщиха по-рано днес от пресцентъра на МВР в обобщена информация за предприетите действия на територията на засегнатите от наводнението населени места. Няма нови сигнали за изчезнали хора.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X