https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПротестиращите енергетици и миньори отказват среща с министър Радев

Протестиращите енергетици и миньори отказват среща с министър Радев

Протестиращите енергетици и миньори отказват да се срещнат с министъра на енергетиката Румен Радев в административната сграда на ТЕЦ „Марица изток 2“. Той отправи покана за 13 часа. Протестиращите продължават блокадата на магистрала „Тракия“ и на Подбалканския път в района на Гурково и заявяват, че няма да отстъпят от исканията си.

“Категорично – не. Среща, някой, ако иска да ни види, някой, ако иска да разговаря с нас – тук. Предлагам на министъра да отворят магистралата – да спре тук. Ако решат – ние ще допуснем да разрешат на министъра да спре тук”, заявиха протестиращи на блокадата при Гурково.

Заради блокадите на миньори и енергетици в района на Стара Загора са въведени следните обходни маршрути:

За пътуващите по АМ “Тракия” той е от пътен възел “Нова Загора” по пътя към Нова Загора – Сливен до пътен възел “Свобода”. За пътуващите по път Казанлък – Стара Загора: за гр. Стара Загора – през с. Памукчии, с. Християново, Калояновско шосе; от Стара Загора в посока Казанлък – по пътя Стара Загора – Нова Загора – Сливен, бул. “Калояновско шосе, с. Християново, с. Памукчии. Повече информация можете да намерите на страницата на Агенция пътна инфраструктура.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X