https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиБащата на убития Ангел: Синът ни е намушкан смъртоносно от професионален убиец

Бащата на убития Ангел: Синът ни е намушкан смъртоносно от професионален убиец

21-годишният Ангел бе намерен в безпомощно състояние в Пазарджик в петък вечерта. Въпреки намесата на медицинския екип на път към болницата пострадалият е починал. Една от версиите е, че скандалът е станал заради момиче.

„Прекрасен живот му бях начертал. Обичаше да кара мотор, имаше много приятели. Вместо да му изберем апартамент тези дни, ние му избрахме ковчег. Синът ми защо не си носи нож в колата. Значи човек, който не иска да има нож, няма да има. Детето е тръгнало да бяга. Защо родители създават деца, когато не могат да ги възпитават. Човек просто се ражда агресивен“, разказа пред bTV бащата на Ангел – Неделко Здравков.

Той подчерта, че иска убиецът да бъде наказан с поне „доживотен затвор“.

Извършителят беше издирван в няколко района на България, след като избяга от местопрестъплението и се опита да се укрие. В неделя беше арестуван на жп гарата в София.

„От полицията никой още не ни се е обадил, сигурно работят още”, заяви бащата Недялко Здравков. „Знам, че във фаталния петък синът ни е намушкан смъртоносно от професионален убиец, по думите на шофьора на линейката, който видях случайно в събота в болницата”, разказва още бащата.

По думите му синът му и момичето, с което бил, се познавали от около седмица. Не знае дали изобщо са били гаджета.

„Това момче е дошло, сдърпали са се, тръгнал си е, на 10 метра го е намушкал, първо в гърба, после в корема”, казва Недялко.

„Мъжко момче, нищо не е споделял, не беше притеснен последните дни”, разказа още бащата.

Сестрата на Ангел каза, че това, което се знае е, че брат ѝ е бил следен няколко дни преди убийството. Приятелката на Ангел е била гадже преди това със задържания.

Приятели на Ангел разказват, че са научили, че задържания за убийството е имал и предишни провинения.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X