https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоЕвгений Дайнов заплаши с линч протестиращите енергетици

Евгений Дайнов заплаши с линч протестиращите енергетици

Пост на университетския преподавател Евгений Дайнов срещу протестиращите миньори нажежи до червено страстите в обществото. Съвсем официално публични личности се заканиха да алармират всички български институции и да искат оставката или уволнението на скандалния преподавател, който си е позволил недопустим език на омразата срещу български граждани, данъкоплатци, работници.

“Вижте сега. Този метеж на въглищарските путиноиди и техните крепостни орки не може повече да бъде търпян”, пише във фейсбук професорът от НБУ Евгений Дайнов и зове:

“Ангажирайте цялата мощ на държавата. Ще бъдете подкрепени. Българският народ е преди всичко боязлив и се прекланя пред власт, която показва, че е такава.
Действайте твърдо сега и си решавате големи проблеми за 30 години напред. Правено е (Тачър, Рейгън). Ако искате, мога да ви изнеса кратки лекции.

Но действайте, за да не се задействат гражданите и да стане страшно. Последното нещо, което искате, е на магистралата да се появят линч отряди. А те ЩЕ се появят.

ПС. Ако в четвъртък, когато пак трябва да тръгна из страната, путиноидните кръвосмесени крепостни продължават да блокират пътищата, аз лично ще се заема. Не го допускайте, моля”.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X