https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиМъж простреля бащата на бившата си и се барикадира с нея

Мъж простреля бащата на бившата си и се барикадира с нея

Мъж простреля в ръката бащата на бившата си съпруга след скандал. Екшънът се разиграва в село Вълково, община Сандански.

Двамата имали конфликт от години. Той не затихнал дори и след като стрелецът се развел с дъщерята на жертвата си. Днес следобед след поредната разправия ядосан по-младият извадил незаконен пистолет и прострелял опонента си в ръката. След това се барикадирал в къщата заедно с бившата си съпруга. За да я принуди да влезе в жилището, мъжът я заплашил с незаконния пистолет. По непотвърдена информация в къщата е и майката на жената.

Двамата нямат деца, но жената има няколко от друг мъж и те са при него. В момента ломчанинът държи като заложници бившата си приятелка и майка й на таванския етаж. Той излъчва случващото се на живо в своя фейсбук профил.

В къщата живеят и двамата братя на любимата на ломчанина. Единият има две деца, но за късмет те са били на училище по време на екшъна и сега са при роднини. Преди време майката е подавала сигнали, че бившият на дъщеря й я заплашва.

Сигналът е получен в 17:25 ч. На място има полицаи и психолози, които се опитват да го убедят да се предаде. Простреляният в ръката е откаран в болница.

Хората в селото са изплашени и не могат да се приберат в домовете си.

На място има полицаи и психолози, които се опитват да го убедят да се предаде. Простреляният в ръката е откаран в болница.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X