https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПротестиращите енергетици и миньори се срещат с властта в парламента

Протестиращите енергетици и миньори се срещат с властта в парламента

“Няма какво да си кажем с политиците по този начин”, заявиха представители на протестиращите енергетици и миньори, които дойдоха за срещата с премиера Денков и представители на управляващите партии в парламента.

Те са недоволни от факта, че разговорът е закрит за медиите, освен това част от протестиращите не са били допуснати до сградата на парламента.

“Точно затова до сега отказвахме срещите – нека България да гледа на живо какво се случва. Ние сме излъчени от колегите ни, но сега пуснаха само част от нас, които предварително са заявени в списъци, другите ни върнаха”, недоволстват енергетиците.

Срещата, която първоначално трябваше да се проведе в Раднево, късно снощи беше преместена в парламента, след като за пореден път министър-председателят получи отказ за участие от протестиращите.

В разговорите участват и министрите на енергетиката, на регионалното развитие и благоустройството и на икономиката и индустрията, както и лидерите и народни представители от политическите партии, които подкрепят правителството.

Няма обаче поканени представители на опозицията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X