https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниХари Потър събира децата в Русенската библиотека

Хари Потър събира децата в Русенската библиотека

Превърналото се в едно от най-любимите събития на малки и големи – “Нощ на книгите за Хари Потър” се преобразява в “Ден на книгите за Хари Потър”. Тази година отбелязването на световната инициатива се премества през октомври. Тематичното мото е “Магически места”. За да може повече почитатели да вземат участие в Регионална библиотека “Любен Каравелов”, тази година събитието ще се проведе на 14 октомври (събота), между 11:00 и 16:00 часа.

Библиотеката се включва отново в световната инициатива, посветена на чудесата на Хогуортс, организирана от издателство “Bloomsbury”. Всички запленени от магията ще имат възможност да се впуснат в много приключения и игри, ще тестват своите познания, ще се срещнат лично с великите професори от Хогуортс, ще се запознаят с други млади магьосници. Постарайте се да изглеждате подобаващо, като за един истински фен – най-интересните костюми ще получат награди и поощрения. Четете книгите и следете за допълнителна информация за събитието.

Минимална възраст на участниците 8+

За нуждите на организирането на събитието е необходимо предварително записване на тел: 0876945876, 0876931559, ел. поща: [email protected], Facebook: https://www.facebook.com/children.libruse

Задължително условие е представяне на читателска карта за библиотеката.

Инициатор на международната инициатива “Ден на книгите за Хари Потър” е британското издателство “Bloomsbury”, което публикува всички книги на Джоан Роулинг (Harry Potter Book Night), а на български излизат благодарение на издателство “Егмонт”. Първата книга “Хари Потър и философският камък”, е публикувана през 1997 г. Повече от 20 години историята за Хари Потър има своите милиони почитатели по цял свят.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X