https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Адв. Илиян Илиев и инж. Красимир Иванов се включиха в закриването на...

Адв. Илиян Илиев и инж. Красимир Иванов се включиха в закриването на мотосезона в Русе

Кандидатът за кмет на Русе от НДСВ адвокат Илиян Илиев, водачът на листата на партията инж. Красимир Иванов и кандидати за общински съветници се включиха днес в закриването на мотосезона в Русе. Много са темите които бяха повдигнати при разговорите с почитателите на двуколесните машини. От пътната безопасност, до даряването на кръв при нужда.

„Ще инициирам широка кръгла маса с участието на представители на Пътна полиция, ДАИ, АПИ, Общинските отдели свързани с ремонти на пътя и организация на движението, както и КООРС, за да могат жителите и гостите на града да бъдат спокойни, мотористите да имат сигурност на пътя, а нощните гонки да престанат“, заяви кандидатът за кмет адв. Илиян Илиев.

„Ще искаме съвети и ще се допитваме до мотористите, а няма само да им „свеждаме“ решения взети без тяхно съгласие, а доста често и знание. Безопасността е изключително важна и за нейното постигане трябва да работят всички които са на пътя.“, коментира инж. Красимир Иванов – водач на листата на НДСВ в Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X