https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПребитата съпруга на прокурора Бисер Михайлов е със средна телесна повреда

Пребитата съпруга на прокурора Бисер Михайлов е със средна телесна повреда

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов е със средна телесна повреда, съобщиха от държавното обвинение. Както съобщихме по-рано, жената е в болница с черепно-мозъчна травма.

В ранните часове на днешния ден е получено в Софийска градска прокуратура (СГП) е бил получен сигнал от ОДМВР – Перник, че прокурор от Окръжна прокуратура-Перник е нанесъл телесна повреда на жена си в условията на домашно насилие.

Сигналът е бил изпратен в софийската прокуратура, защото тя разследва престъпления, извършени от магистрати.

Дежурен следовател при СГП е посетил местопроизшествието като е извършил оглед и е образувал досъдебно производство за нанесена средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Извършени са разпити на свидетели и освидетелстване на лица.

Следва да се извършат разпити и на други свидетели, да се назначи съдебно-медицинска експертиза и делото да бъде докладвано на прокурор при СГП, който да извърши преценка дали са налице достатъчно данни за привличане на магистрата в качеството на обвиняем и съответно за взимане на мярка за неотклонение спрямо него, казаха от прокуратурата.

Сигналът бил подаден от дъщерята на прокурора. Тя е по-малка от 19-годишния си брат Васил, който през последната година се прочу с многото си хулигански прояви в Перник.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X