https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиИДИЛ пое отговорност за нападението в Брюксел в понеделник

ИДИЛ пое отговорност за нападението в Брюксел в понеделник

“Ислямска държава” пое отговорност за нападението в Брюксел в понеделник, съобщи каналът на групировката в Telegram във вторник, според който един от нейните бойци е извършил нападението, при което са загинали двама души.

Мъжът, заподозрян за застрелването на двама шведски футболни фенове и раняването на друг в Брюксел, е 45-годишен тунизиец, чиято молба за убежище е била отхвърлена през 2020 г., но според белгийски служители той е продължил да живее незаконно в Белгия, съобщи БТА.

След продължило цяла нощ издирване, във вторник сутринта полицията простреля смъртоносно заподозрения в кафене в квартал Шербек в северната част на Брюксел,

Мъжът, застрелял двама шведски футболни фенове и ранил трети човек в Брюксел, е 45-годишен тунисец, чиято молба за убежище била отхвърлена през 2020 г., но според белгийските власти той продължил да живее незаконно в Белгия.

След продължило цяла нощ издирване, вчера сутринта полицията простреля смъртоносно заподозрения в кафене в квартал “Скарбек” в северната част на белгийската столица.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X