https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Кандидатът за кмет от НДСВ Илиян Илиев посети фирма занимаваща се с...

Кандидатът за кмет от НДСВ Илиян Илиев посети фирма занимаваща се с производство и търговия на обзавеждане за баня в кв. Долапите

Кандидатът за кмет от НДСВ Илиян Илиев заедно с водача на листата на партията инж. Красимир Иванов, кандидатът за общински съветник Октай Нуриев, Никола Герганов – областен координатор на младежката организация на НДСВ и Камелия Костадинова посетиха днес фирма занимаваща се с производство и търговия на обзавеждане за баня, която се намира в квартал Долапите.

Във фирмата работят 40 души, които ежедневно се сблъскват с проблеми свързани с нередовния транспорт, чистотата на въздуха, уличното осветление и видимото изоставане на сателитните квартали от развитието на Русе.

Илиян Илиев отговори на поставените въпроси, които се отнасят конкретно до проблемите на квартал „Долапите“ като подчерта, че проблемът с транспорта се очаква да бъде решен.

„Забавянето произлезе от това, че още предходният мандат на кмета Пламен Стоилов разработи проект, по който трябваше да се реновира целия градски транспорт. Сегашната администрация не успя да го реализира и той потъна. Бе изготвен нов проект, но толкова калпаво, че фирми жалиха определени условия в документациите до дупка.“, коментира Илиев.

В квартала има много фенове на футбола, които няма къде да тренират. Кандидатите за общински съветници поеха ангажимент да намерят варианти това да се случи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X