https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Прояви на кандидатите за кмет на НДСВ Илиян Илиев и общински съветници...

Прояви на кандидатите за кмет на НДСВ Илиян Илиев и общински съветници в събота и неделя

НДСВ открива и освежава някои от забравените символи на Русе. Като този знак, който посреща стотици на Централна гара. В съботния ден кандидатът на общински съветник от листата на НДСВ в Русе Октай Нуриев и Никола Герганов – областен координатор на младежката организация на НДСВ почистиха герба. „Направихме го за да е хубаво и приятно,“ коментира Нуриев.

„Почистването на герба беше знак за това, че каним на среща в х-л „Рига“, на 23 октомври 2023г от 17:30ч., представители на професионалните организации в проектантския и строителния бранш.”, каза адв. Илиян Илиев. На срещата ще присъстват инж. Красимир Иванов, арх. Ралица Герганова и кандидати за общински съветници от ПП НДСВ.

„Изграждане на култура на отговорно поведение на пътя е една от идеите, които искам да постигна по отношение на русенските ученици, като много добър начин за това е упражненията с картинг.“, това коментира кандидатът за кмет от НДСВ адв. Илиян Илиев. Той заедно с кандидата за общински съветник преподавателят Ивелина Ненова и Никола Герганов – областен координатор на младежката организация на НДСВ посетиха картинг пистата край Русе.

„Изразходването на адреналина в контролирана среда е начин по който много млади хора могат да освободят натрупаната енергия и в реалните пътни условия да шофират без да се състезават или предприемат опасни маневри,“ коментира Илиев.

„Преподавателите само биха приветствали такива посещения, ако общината подаде ръка в борбата за безопасни пътища“, заяви Ивелина Ненова.

По-късно в неделния ден, кандидатът за кмет от НДСВ Илиян Илиев, заедно с кандидатите за общински съветници на партията Бранимир Костадинов и инж. Стефан Стефанов присъстваха на дербито между ФК Мартен и ФК Сливо поле. Стефанов игра и показа завидно майсторство на терена. В програмата на НДСВ за Русе спортът е предни позиции, като идеите са много и една от тях е за влизането на представителния ни отбор отново в А футболна група, което да увлече много млади последователи да започнат да тренират.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X