https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНощта на игрите забавлява Русе на 4 ноември

Нощта на игрите забавлява Русе на 4 ноември

Виртуална ескейп стая, вълнуващи настолни игри за малки и големи, куиз с награди и още много изненади очакват посетителите от всички възрасти в Русе.

За петото издание на градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, жителите на Русе ще могат да се насладят на магията на игрите в любимата си локация на 4 ноември: клуб Board Games Ruse. Още осем български града и над 50 локации в ще се включат в тазгодишното издание на събитието.

Board Games Ruse още не е финализирана програмата си, затова обещават много изненади без: входна такса за събитието. Клубът отваря вратите си безплатно за всички любители на настолните игри в Русе на 4 ноември от 14:00 до 23:00 на адрес ул. “Борисова” 8. Вечерта ще завърши с Nerds and Geeks Quiz, авторство на Деян Георгиев от Offline Cafe в Пловдив. Куизът ще се проведе в още осем града в България, ще има награди, а най-добрият от осемте отбора ще отнесе и специален трофей. Ако искате да докажете, че най-големите гийкове са в Русе, не пропускайте това събитие.

Ако обичате да разрешавате загадки и искате да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая: Имението на забравените. За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, вие ще трябва да решите пъзели с помощта на другите участници. Играйте с ваши приятели, където и да се намирате, или намерете нови приятели в имението, което отваря виртуалните си врати в 15 часа.

Градският фестивал Sofia Game Night се провежда с подкрепата на продуктовата компания Arise powering Pragmatic Play, международен работодател в ИТ сферата и генерален партньор на фестивала, както и от българското game dev студио Incineration productions.

Допълнителна информация за всички събития в програмата на Нощ на игрите в Русе и Sofia Game Night ще намерите на www.sofiagamenight.com.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X