https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДве жертви след днешната буря

Две жертви след днешната буря

Силната буря, преминала през страната ни днес, взе две жертви в Шуменско. 51-годишен е починал на място, след като е бил затрупан от паднала стена на имот в село Развигорово.

От полицията съобщават и за друг мъж на 67 г. от гр. Велики Преслав, който е починал след като е отишъл в покрайнините на града, за да посрещне животните си от паша. Две от животните също са загинали. Предполага се, че е стъпил върху скъсан електрически проводник.

Мястото е отцепено, чакат се екипи на електроразпределителното дружество да огледат мястото и да го обезопасят, за да започне оглед на произшествието.

По-рано от МВР съобщиха за пострадала 66-годишна жена в Градската градина в Шумен след като се е прекършило дърво. Спасителен екип успя да извади жената под паднало дърво и да я откара с линейка в шуменската болница. След преглед в местната болница е установено, че тя има фрактура на първи лумбален прешлен, разместен десен глезен и фрактура на фибула на десен крак. Десетки са сигналите за скъсани кабели и паднали дървета в града и пътища.

Повече от 40 сигнала за по-малко от 15 минути са приети в полицията след бурята. На няколко места пътищата бяха блокирани от паднали дървета. А електричеството спря на различни места.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X