https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаХекимян: София тази вечер е окървавена, очаквам Терзиев да поеме отговорност

Хекимян: София тази вечер е окървавена, очаквам Терзиев да поеме отговорност

“София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!”, написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той коментира сблъсъците между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

“Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев”, категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?”, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Центърът на София е арена на битка с ранени хора, със запалени контейнери, изтръгнати парапети и хвърчащи бомбички, написа във Фейсбук и общинският съветник Георги Георгиев.

Изключително разочарование е, че протестираме по такъв начин и си рушим града, заяви пред журналисти кметът на София Васил Терзиев, който провери на място какви са щетите от протеста.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X