https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаПеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото не е работил за...

Пеевски: ПП-ДБ искат оставката на Калин Стоянов, защото не е работил за тях на изборите

“Отдавна знам, че от „Продължаваме Промяната – Демократична България” ще поискат оставката на вътрешния министър Калин Стоянов.

Имаме сведения, че е бил притискан от тях на изборите да работи в полза на ПП-ДБ. Разбрах от хора от екипа му, че не го е направил и затова му искат оставката”, коментира председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

„На човек, който не се бъркаше в изборите, и МВР си свърши работата – абсурд да му искаме оставката”, допълни той.

На въпрос за съдбата на кабинета, Пеевски отговори: „Нека да видим какво ще осмислят. Ако ПП-ДБ са с „Възраждане” и БСП и са си една коалиция – да си гласуват, каквото искат. Като гледам Варна и проектът, който се готви в София – те са заедно. Няма нищо срамно да си го кажат”, настоя председателят на ПГ на ДПС.

„Вчера Костадин Костадинов каза, че има сватба и те са булката. И каза, че ни бил взел булката. Не съм смятал, че сме взимали тази булка – халал да му е! Да си я взима!”, добави Пеевски.

„Надявам се колегите тази вечер да прочетат знаците и да не развалят евроатлантическото парламентарно мнозинство”. Този призив към ПП-ДБ отправи в четвъртък Пеевски. Каква е равносметката днес, той уточни: „Смятам, че тези хора не могат да четат нищо”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X