https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиДвама пешеходци и един пътник са пострадали при ПТП-та през уикенда в...

Двама пешеходци и един пътник са пострадали при ПТП-та през уикенда в Русе

На 2 декември около 11:30 ч. в гр. Русе, на бул. Цар Освободител, кръстовище с ул. Александровска, в източното платно за движение в посока бул. Фердинанд, лек автомобил „Фолксваген“, управляван от водач на 21 г., нарушавайки правилата за предимство е блъснал с лява странична част на колата пресичащ от ляво надясно по пешеходна пътека 14-годишен младеж. Пешеходецът е леко ранен, той е бил откаран и настанен в УМБАЛ „Канев“ с диагноза – комоцио и натъртвания по длан и коляно. Произшествието е обслужено от екип на пътна полиция по административен ред с причина – отнемане предимство на пешеходец.

На 2 декември около 18.25 ч. в гр. Русе, на паркинга на хипермаркет на бул. Липник, лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 21-годишен водач, при маневра за ляв завой е блъснал движеща се в района на паркинга пешеходка на 43 г. Жената е била прегледана в болницата и е освободена с диагноза – охлузване по тялото. Произшествието е обслужено от екип на пътна полиция по административен ред с причина – нарушаване правила за поведение към пешеходци.

На 3 декември около 13:30 ч. в гр. Русе на ул. Кирил Старцев лек автомобил с марка „Дачия“, управляван от 47-годишен мъж, при потегляне не е спазил всички условия за безопасен превоз на пътници и е допуснал ПТП, като при потегляне 58-годишен мъж, пасажер отзад в дясно, е паднал от превозното средство на пътното платно. Вследствие на падането, пътникът е пострадал и е отведен за преглед в УМБАЛ „Канев“, след което е освободен за домашно лечение с диагноза – мекотъканна травма в дясно. Произшествието е изяснено от екип на пътна полиция и е документирано по административен ред, с един леко ранен.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X