https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНинова: Управлява ни сглобка на многоръки търгаши

Нинова: Управлява ни сглобка на многоръки търгаши

„Съюз на едноръките джентълмени – така нарекохме сегашната сглобка в нейното начало. Защото, тогава говореха за джентълменско споразумение, но преди това по един представител на ПП-ДБ и от ГЕРБ бяха обещали да си отрежат по една ръка, ако се съберат. Та, това нещо – Съюзът на едноръките джентълмени, се превърна за 6 месеца в сглобка на многоръките търгаши. Защото те превърнаха политиката в алъш-вериш. Само, че на тезгяха е България и интересът на българския народ. И се търгуват всеки ден или по няколко пъти на ден. И всеки ден, вие българските граждани, получавате доказателства за тези наши думи“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна.

Тя цитира събитията само през последните няколко часа:

„Кирил Петков в кулоарите: „Дерогацията трябва да се прекрати от 1 март, призовавам ГЕРБ да си спазят и тази договорка“.

Борисов, в кулоарите: „Когато нещо е договорено с нас, то минава. Дерогацията трябва да влезе веднага. Гарантирам, че ако влезе дерогацията, ГЕРБ няма да мръдне. Ако мръдне си подавам оставката“.

И допълни: „ГЕРБ не само мръдна, ГЕРБ направи салто мортале. Три оставки трябва да подаде до довечера Борисов“, посочи Корнелия Нинова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X