https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКубрат Пулев записа 30-а победа в кариерата си

Кубрат Пулев записа 30-а победа в кариерата си

Кубрат Пулев записа 30-а победа в кариерата си в професионалния бокс. Българинът победи по точки поляка Анджей Вавжик в главната битка на боксова галавечер в Коста Меса, САЩ.

Кобрата два пъти прати противника си в нокдаун и спечели убедително с 3:0 съдийски гласа – 100-88, 100-88, 99-89.

В първите два рунда играта бе по-скоро опознавателна с минимално предимство на Пулев. В третия рунд то вече изглеждаше по-сериозно, но без да се създават критични ситуации на ринга.

В края на първата минута на четвъртия рунд Вавжик организира първата си по-сериозна атака в мача, а малко по-късно намери и брадата на Пулев с ляв прав удар.

Пулев отговори на предизвикателството в средата на петия рунд, когато сериозно разклати Вавжик с последователни ляв и десен удар. Последваха и няколко леви прави удара на българина, но в края на рунда съдията на ринга предупреди Пулев за удар с лакът в лицето на поляка.

Шестият рунд започна с много активен бокс от страна и на двамата участници в мача. Много тежък удар с дясната ръка накара Вавжик да приклекне, но полякът не падна и не му бе броен нокдаун.

В края на рунда с ляво кроше Кубрат Пулев успя да прати Вавжик на земята и този път вече имаше отброяване за нокдаун.

Още в старта на осмия рунд Пулев направи много солидна атака с дясно кроше, с която докара втори нокдаун на Вавжик. Полякът трудно стоеше на краката си, а неспирните леви прави удари на българина правеха задачата му неимоверно трудна.

До края на мача Кубрат Пулев продължи да доминира, а победата за Вавжик бе тази, че се размина с нокаутиращия удар на българина.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X