https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаКостадинов: ДПС управлява българската държава в момента

Костадинов: ДПС управлява българската държава в момента

“ДПС управлява българската държава в момента”, заяви пред журналисти председателят на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов.

“Това, на което ставаме свидетели в Народното събрание, е абсолютно безпрецедентно, ненормално и престъпно поведение от страна на управляващата престъпна сглобка. Имаме народни представители, които заплашват с убийство други народни представители. Има народни представители, които посягат на бой. Има народни представители, които се опитаха да пребият други народни представители. ДПС скочи срещу единствената българска политическа организация в парламента. Заплахите за убийство дойдоха от ДПС, физическата саморазправа дойде от ДПС”, коментира Костадинов.

“Росица Кирова  отиде да говори с Пеевски дали да прекрати заседанието. Пеевски три пъти каза не”, каза Костадинов. “Реалният министър-председател е човекът, който управлява Народното събрание, и законодателната власт, и съдебната власт, и изпълнителната власт е Пеевски”, смята председателят на “Възраждане”. Според него ДПС е подчинило държавата.

“Това е начинът, когато законите биват потъпквани”, каза Костадинов по повод това, че депутати от “Възраждане” се опитаха да изключат звука от колоните в пленарната зала, за да не може да се чува какво говорят депутатите.

“Когато гласът на българите е потъпкван, това е най-малкото, което можем да направим. Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна”, каза още Костадинов.

Заради струпване на депутати от „Възраждане“ пред парламентарната трибуна мнозинството реши изказванията на народните представители да са от място.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X