https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенци могат да се включат в конкурса “Да разцъфне Дървото на влюбените...

Русенци могат да се включат в конкурса “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе”

За шеста поредна година предлагаме на русенци да се включат в утвърждаване на станалата градска традиция “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе”.

Във връзка с празника на Свети Валентин, СНЦ „Дунавско сияние“, Център „Шарени лица“ /Фондация „Шарени лица“/, Дворецът на децата, и „Ауреа Артис“ – магазин за артистични и ръчно изработени подаръци, организират поредица от събития, с които да провокират креативността на нашите съграждани да сътворяват и даряват любов и надежда, защото това не е само празник на влюбените, но това е празник на всепобеждаващата искрена обич и приятелство.

Предвидили сме следната поредица от събития:

– Конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички – без да има ограничения за възрастта. Техните оригинални картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина за артистични и ръчно изработени подаръци „АУРЕА АРТИС“ с адрес: ул. „Асен Златаров“ №11 от 10.30 ч. до 18.00 ч. , а в събота до 14.00 ч . Те ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Соня Миленкова от „Ауреа Артис“. Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Начало на конкурса: 09.01.2024 г.

Краен срок: до 09.02. 2024 г. / Петък/ ;

– Организиране на безплатни Валентино-Творителници /с осигурени материали/ за малки и големи сръчковци, където ще се учим да правим влюбени крафт картички, ще лепим сърца, ще творим вълшебни подаръци за най-близките… Арт работилничките за Валентинки ще бъдат в:

– Дом за стари хора „Възраждане“ – 16 януари /Вторник/ от 10.00 ч.

– Комплекс за социални услуги за деца и семейства /КСУДС / – 17 януари / Сряда / от 15.30 ч.

– Дворецът на децата – 3 февруари / Събота / от 10.30 ч.

Кулминация на инициативата ще се състои на 14 февруари / Сряда / от 14.30 ч. пред Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ . То ще “разцъфне”с уникално направените от всички нас Валентинки. Пред символното Дърво, своето майсторско свидетелство ще получат най-сръчните участници в конкурса и във Валентино-Творителниците. Освен това, организаторите са подготвили и оригинални бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Ако желаете да се включите в инициативите и се нуждаете от повече информация, моля потърсете ни на тел: 088 428 6411 –Марияна Георгиева, СНЦ “Дунавско сияние”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X