https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоЦарево под вода, въведоха забрана за преминаване по 2 моста

Царево под вода, въведоха забрана за преминаване по 2 моста

Два моста в Царево са затворени за движение поради обилни валежи от дъжд, съобщи БНТ.

Съгласно препоръката на Районното управление в Царево, започваща от 20:30 часа вчера, временно се спира движението на автомобили по пешеходната алея към квартал Василико. Това се налага в резултат на интензивните дъждове, които се изляха в общината през последните 24 часа, както и предстоящите ниски температури през нощта и днес, които представляват риск от образуване на лед.

За автомобилите се предоставя възможност за обход чрез пътната връзка при Противопожарната служба в град Царево. Когато метеорологичните условия се стабилизират, движението на затворения участък ще бъде възстановено.

Също така, движението на превозни средства през моста “Нестинарка” също е забранено. Тази заповед идва след повреди по мостовото съоръжение, причинени от интензивните валежи в началото на септември миналата година. Според заповедта на кмета на Царево, Марин Киров, общинската администрация трябва да постави бариери, които да предотвратят преминаването на автомобили през моста, както и да инсталира съответните пътни знаци за регулиране на движението на съоръжението. Южният устой на моста е силно повреден от високите води на реката, което застрашава неговата стабилност и интегритет.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X