https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораRevolut щe мoжe дa зaĸpивa или дa cпиpa cмeтĸи нeзaбaвнo

Revolut щe мoжe дa зaĸpивa или дa cпиpa cмeтĸи нeзaбaвнo

Дигиталната банка Revolut (Револют) ще може да закрива или да спира сметки незабавно. Това гласят промени в общите условия на компанията, които ще влязат в сила на 11 март 2024г.

До подобни мерки ще се стига при циклично прехвърляне на средства, злоупотреба с продуктите на банката, както и при подозрения, че клиентът използва личната си сметка за нелични цели. В случай, че такива злоупотреби бъдат установени от Revolut ще прекратяват и достъпа на клиенти до услугите, предоставяни от други дружества от групата, както и достъпа до уебсайта на компанията.

Към момента дигиталната банка е задължина да се свърже с клиентите си чрез приложениего Revolut поне 60 дни, преди да закрие или спре конкретна сметка.

Revolut вече ще има право да отменя и трансакции, кредитирани по сметка. Това ще се случва, ако сумите са кредитирани вследствие на грешка от страна на платеца, доставчика на неговата сметка, трета страна или Revolut, пише money.bg. А също и ако има доказателства, че е получено плащане, чрез измама или друг престъпен начин.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X