https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИма напредък в разследването на грабежа на 500 хил. лв. от инкасо...

Има напредък в разследването на грабежа на 500 хил. лв. от инкасо в Благоевград

“Колегите имат ангажимент да разкрият грабежа на инкасовия автомобил, от който бе отнет близо половин милион лева”, заяви главният секретар на МВР Живко Коцев, който заедно със заместника си Димитър Кангалджиев и заместник–министър Кирил Ценкин, присъстваха на отчета на ОДМВР-Благоевград.

“Разследващите работят сериозно и се очаква скоро да има развитие по случая”, добави той и обясни, че към момента не може да сподели повече информация, но очаква скоро да бъде предоставена такава.

Въоръжен грабеж над инкасо автомобил бе извършен на 2 декември 2023 г. в Благоевград, когато около 6,31 ч. е получен сигнал за инцидента в централната градска част.

При излизане от касов център на площад “Македония, двамата служители на охранителна фирма са нападнати от три неизвестни лица, които задигнали чувалче с пари. Единият охранител бе прострелян в областта на слабините, настанен бе в реанимация с опасност за живота и после преместен в столична болница.

Няколко дни по-късно в покрайнините на София бе намерен опожарен автомобил, с който се предполага, че са избягали престъпниците.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X