https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиВелико Минков: Бях ужасен, че синът ми е в ръцете на убийци...

Велико Минков: Бях ужасен, че синът ми е в ръцете на убийци – собствените му майка и баба

Велико Минков, който се бори да бъде признат като биологичен баща на бебето на Габриела Славова с прочувствен пост в социалните мрежи.

Той благодари на майката на покойния Пейо, в чието убийство са обвинени Габриела и майка й Красимира Трифонова. Именно на нея са дадени за временно отглеждане 6-годишната дъщеря на убития и 4-месечното бебе, за което Минков твърди, че е негов син. По силата на закона, като съпруг на Габриела, убитият Пейо Пеев е официален баща на двете деца. Той обаче е имал намерение по съдебен път да признае, че Велико Минков е биологичен баща на детето, съобщи неговата адвокатка.

“Тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци – които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела. Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син!”, написа Велико Минков във Фейсбук.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X