https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораСтоянов: Още двама служители на МВР ще бъдат уволнени заради гонката в...

Стоянов: Още двама служители на МВР ще бъдат уволнени заради гонката в Стара Загора

Предстои още двама служители на МВР да бъдат уволнени заради гонката в Стара Загора, при която загина мъж. Това заяви на брифинг вътрешният министър Калин Стоянов.

“От самото начало ние заявихме, че ще бъдем критични както към себе си, така и към служителите на МВР. Категорично няма да допускаме ситуации, при които има немарливо, лошо или дори противоправно изпълнение на задълженията. Във връзка с инцидента в Стара Загора има двама отстранени, както и двама ръководители, които са отстранени”.

“По случая с убийството на Пейо Пеев през последните дни се говори много. Работи се активно по делото. Работи се версия за евентуална съпричастност на други лица за убийството и най-вече за прикриване на убийството”, разкри министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

“От това, което видях, не изключвам варианта тези две злобни жени да са самостоятелно прикрили всички следи”, коментира той относно случая.

Министър Стоянов заяви, че главният секретар е разпоредил пълна проверка дали има стари разследвания срещу лица от президентството.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X