https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБойко Борисов: Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива,...

Бойко Борисов: Има слухове и внушения, които не винаги се оказват такива, каквито са

“Много е важно да работим с уважение. Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти.

“В една правова държава има институции, които работят по сигнали. Има слухове и внушения, които невинаги не оказват такива. Знам доста по конструиране на служебните кабинети, но тук, в сглобката, имаме колеги, които са участвали в тези разговори. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша”, каза Борисов в кулоарите на парламента.

“От 20 години слушам, че всеки, който иска да каже нещо, обвинява Борисов. Вчера Нинова дава брифинг и вика: Борисов се скри. Ама няма да тичам да давам нарочни брифинги. Не искам която и да е политическа партия да се меси в работата на независимите служби. Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, други – срещу сглобката. Не знам кога Нинова е щастлива от президента Радев”, учуди се Борисов.

“В момента се работи по ротацията и когато дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим”, каза Борисов за работата на Николай Денков и Мария Габриел, които правят преглед на работата на министрите.

“Делян Пеевски говори за Копринков и еди-какво си. Всеки лидер използва ситуацията за политическите си цели. Моите са най-чисти”, отсече той.

“Считам, че всичко, за което говорят Пеевски и Радев, ако не се намерят доказателства… Аз знам, че Пламен Узунов се появи с една торбичка след среща с митниците, но всичко приключи дотам”, припомни експремиерът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X