https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниСпоред екипа на Димитър Бербатов се готви ново отлагане на конгреса на...

Според екипа на Димитър Бербатов се готви ново отлагане на конгреса на БФС

Конгресът на Българския футболен съюз (БФС), който е насрочен за 15 март, може да бъде отложен. Това предупреди екипът на Димитър Бербатов на страницата във “Фейсбук” “Р-еволюцията е тук”.

Според информацията на Бербатов в момента е в ход процедура, която да попречи на провеждането на Конгреса и така Борислав Михайлов да продължи да управлява.

“Наглостта на Борислав Михайлов и приближените му няма граници. Започнахме срещите си за дискусии с футболните клубове във връзка с конгреса на БФС на 15 март 2024 г. За съжаление, до нас достигна информация от няколко източника, че се подготвя отлагане на конгреса”, пишат от екипа на кандидата за президент.

“Разчитайки отново на изпитаните си методи от миналото, а именно натиск и заплахи, Михайлов възнамерява да изнуди максимален брой клубове да поискат с подписка отлагането на конгреса”.

Преди дни Йордан Лечков обяви, че “конгрес може и да не се проведе”, без да даде подробности.

Той беше свикан в края на 2023 г., след като Борислав Михайлов подаде оставка на 27 ноември. До момента петима души обявиха своите кандидатури. Михайлов не е сред тях.

“Призоваваме футболните клубове да не се поддават на планирания натиск и да не подписват нищо. Има конгрес, свикан от Изпълнителния комитет и вписан в Търговския регистър във връзка с подадената от Михайлов оставка. Този конгрес трябва да избере ново ръководство на БФС. Този конгрес ще сложи окончателен край на това ръководство на БФС, довело футбола ни до унизително състояние – безпрецедентно в историята. Този конгрес ще избере ново ръководство и ще бъде поставено така желаното от цялата общественост ново начало. Този конгрес трябва да бъде проведен и това зависи от клубовете”, добавят от екипа на Бербатов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X