https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПолицията разследва няколко сигнала за кражби от последните дни

Полицията разследва няколко сигнала за кражби от последните дни

Три сигнала за извършени кражби, регистрирани през последните три дни, изясняват служители от Първо и Второ РУ

На 2 февруари в полицията е постъпил сигнал от стопанин на имот в русенския кв. „Родина“ за установено от него проникване и кражба от барака, пригодена за гараж, намираща се в двор на къща. Потърпевшият е заявил липсата на различни вещи – електрически машини, удължители, инструменти и други. Нанесените щети се уточняват. По случая е образувана проверка, по описа на Първо РУ, с оглед извършено престъпление по чл. 194 ал. 1 от НК.

Кражба от павилион в русенския кв. „Здравец“ разследват служители на Второ РУ. За случая е подаден сигнална 3 февруари. Установено е, че чрез повреждане на метална ролетна решетка и счупване на панти на алуминиево прозорче е проникнато в павилиона и са отнети около 200 кутии от различни марки цигари. Щетата е заявена за 1200 лева. Извършен е оглед на местопроизшествие и по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3 от НК, по описа на Второ РУ.

На 4 февруари в Първо РУ е сигнализирано, че в периода от 1 декември миналата година е била извършена кражба от имот в кв. „Долапите“. Според заявеното, предмети на посегателството са станали различни ел. инструменти и машини, както и мотоциклет „Кийуей“. На адреса е извършен оглед на местопроизшествие от дежурна оперативна група на полицията, иззети са веществени доказателства и е започнато досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК, като случая се разследва от служители на Първо РУ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X