https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораТагарев: Обществото ни е подложено на руска масирана информационна обработка

Тагарев: Обществото ни е подложено на руска масирана информационна обработка

“Нито армията, нито системата ни за сигурност са изолирана от обществото ни. То е подложено на остра масирана информационна обработка и на нея понякога се поддават и служители на системата за сигурност”, каза в ефира на bTV министърът на отбраната Тодор Тагарев.

Коментарът му бе по повод днешната акция в ГДБОП и ДАНС, където към момента тече разследване за шпионаж в полза на Русия.

По повод визитата в САЩ, Тагарев заяви: „Имам уговорена среща на много високо равнище в Пентагона, която ще проведа онлайн“.

Министърът на отбраната подчерта, че за България е изключително важно да поддържа органични и перманентни отношения със САЩ като наш стратегически партньор.

„Начинът да гарантираме отбраната си е като инвестираме в собствените си способности, но и като работим заедно с нашите съюзници от НАТО, което включва разполагане на определени видове системи“, каза Тагарев.

„Путин води политика, която води до милитаризиране на Черно море, то е поле на интензивни военни действия. Не можем да стоим отстрани и да гледаме, ние трябва да търсим решение“, категоричен бе министърът.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X