https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Ако Денков и Габриел не се разберат, няма да има ротация!

Борисов: Ако Денков и Габриел не се разберат, няма да има ротация!

“Ако Денков и Габриел се разберат, ще видим какво ще ни предложат, ако не се разберат – няма да има ротация”, обяви Борисов пред журналисти в кулоарите на парламента в отговор на въпрос чий ще е външният министър след ротацията.

“Въпросът е да не се стигне до цугцванг. Или до ситуация, в който всеки шах ще се окаже грешен. За нас министрите са по-скоро дами и офицери”, каза още лидерът на ГЕРБ по повод думите на президента Румен Радев, който определи министрите като пешки.

“Не съм за смяната на министър Кирил Вътев. При земеделците има разделение и километрични списъци с искания”, обясни Борисов.

Той коментира и темата за бежанците, пристигнали у нас със самолет. “Преди три години такава информация не можеше да има. Ще си платим тези три години целия народ. Когато аз управлявах България такъв самолет нямаше да може да дойде, това нямаше да се случва”, заяви Борисов.

“До мен не е дошъл още Законът за електронните съобщения. Не им чета сайта. Ако има подобно нещо, мога да гарантирам от страна на нашите 69 депутати, че няма да позволим цензура”, завърши лидерът на ГЕРБ.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X