https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоМира Добрева: Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата

Мира Добрева: Не искам да се връщам по никакъв повод пред камерата

“Това, което ми се случи, беше веднага, след като написах романа си “Светулки зад решетките. 2 години и половина живях все едно до мен има залепена електрическа жичка – биеше ме ток”.

Това каза журналистът Мира Добрева, която представи романа си “Светулки зад решетките” пред Георги Любенов “Денят започва”.

“Този роман е емоция, изпитание, болка, изцеление”, каза Добрева. По думите й, за да напишеш нещо толкова разтърсващо, трябва да се вживееш в него. “Писах с цялата си душа, а не с ръцете си”, допълни Мира Добрева.

В романа се разказва за зависимостта от алкохолизма.

“Алкохолиците са счупени души, книгата не съди и не сочи с пръст, никой не е застрахован, за 6 месеца може да се развие болестта при жените. Това е книга мълния – тя е жестока и безпощадна. Това е нетипична книга, извън всяко клише, аз поех съдбите на тези хора. Алкохолът е чудовище, в книгата има интересни срещи с Бога”, каза още Мира Добрева.

“Моите последователи във фейсбук ми казват, че съм станала различен човек. Осъзнах, че животът е кратък и може да свърши утре. Искам да го живея така, че ако свърши утре, да затворя очи и да си кажа: “Струваше си да го живея”, призна тя.

“Пише ми се повече, отколкото ми се прави всичко останало. Но пък ми се правят филми повече, отколкото ми се водят предавания. С радост и увереност напуснах предаването “Отблизо”. Не искам по никакъв повод да се връщам пред камера. Не мога да дам повече, отколкото дадох. Сега искам да правя документални филми”, допълни Добрева.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X