https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноАлла Пугачова издаде албум след 16 години

Алла Пугачова издаде албум след 16 години

Алла Пугачова издаде първия си албум от 16 години, наречен “P.S.”, съобщи ТАСС. Продуцент на новия албум е украинката Натела Крапивина, което е на черно-бялата снимка на обложката на албума заедно с певицата.

Звукопродуцентът на Алла Пугачова Анатолий Лопатин каза, че новият албум се състои от лайв версии на композиции, изпълнени на концерт в Кремъл през 2019 г.

“Албумът е наличен във всички стрийминг платформи. Състои се от общо 20 композиции, които бяха изпълнени в рамките на юбилейния концерт “Алла Пугачова. P.S.”, сред които: ” Мой друг”, “На землю выпала роса”, “Соловушка”, както и няколко хита в нов аранжимент, например “Любовь, похожая на сон”, ” Женщина, которая поет”. Тези песни не са записвани в студио”, каза още Лопатин, цитиран от БТА.

Пугачова издаде последния си солов албум “Приглашение на закат” през април 2008 г.

През ноември миналата година Пугачова се върна в Русия за последен път. Звездата напусна родината си след началото на войната в Украйна, живеейки известно време със съпруга си Максим Галкин и децата им в Израел, но заминаха след ескалацията на палестинско-израелския конфликт и се установиха в Кипър.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X