https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаНовото ръководство на ВМРО уволни организатора за Русе, Траян Тотев

Новото ръководство на ВМРО уволни организатора за Русе, Траян Тотев

Русенската организация на ВМРО, която не подкрепи новия председател Красимир Каракачанов, продължава да търпи санкции от новото ръководство на партията. Като регионален мениджър на ВМРО за Русенска област е бил уволнен Траян Тотев, съобщи в профила си във Фейсбук Искрен Веселинов. Документите за освобождаването си Траян получил по пощата. На стената си в социалната мрежа Тотев с днешна дата вече е постнал съобщението “Напуска работа във ВМРО – българска национално движение”, а в профила си се определя като български националист и обществена личност.

Траян Тотев бе един от най-активните деятели на патриотичната партия, бил е два мандата общински съветник.

Кой ще бъде определен за организатор на Русе още не се знае. В новото централно ръководство от крайдунавския град влезе Иво Каракачанов.

В поста на общинския съветник Искрен Веселинов, който се оттегли от всички постове във ВМРО поради несъгласие с политиката на Красимир Каракачанов и остана редови член, се казва:

“Очаквано, “новото” ръководство на ВМРО уволни организатора за Русе, Траян Тотев с документи, изпратени по пощата. И понеже никой негов представител не пожела да погледне този млад човек в очите, си позволявам от името на всички редови съратници да му благодаря, че от встъпването си в Организацията преди повече от 10 години, не просто живее, а гори с каузата й. През този период ВМРО-Русе неизменно постигаше едни от най-високите изборни резултати, а културно-просветната дейност бе на високо ниво, както и интернет пропагандата. Като съществен недостатък на този младеж отчитам, че казва неприятните истини от трибуната на официалните форуми, вместо да сплетничи и да се подмазва, а това е непростимо в днешно време. Явно няма да направи партийна кариера, но ще остане истински ВМРО-вец. Сигурен съм, че и занапред ще дава поводи добрите патриоти да се гордеем с неговите дела!
Успех, Траяне!”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X