https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРодителите на изчезналата Ивана: Не са взети мерки от директорката, че тя...

Родителите на изчезналата Ивана: Не са взети мерки от директорката, че тя е тормозена

“Не са взети мерки от директорката, че Ивана е тормозена.” Това заяви бащата на изчезналата 17-годишна Ивана от Дупница. Въпросът къде е тя продължава да е без отговор вече повече от 2 седмици, а от полицията вече обявиха, че издирването на терен се прекратява, за да се продължи с други способи.

„Държали сме връзка с училището за поведението ѝ, всеки път, ако е имало сигнал, сме разговаряли с директорката. Уведомили сме какви мерки са взети – посещавали сме детски психолог и психиатър”, заяви майката Мария пред “Нова”. Тя сподели, че не са сигурни дали Ивана е сменила профилната си снимка във Facebook сама, дни след като изчезна.

Мария разказа още, че Ивана и преди е изчезвала – намерена е на гарата в Благоевград след 2-3 часа. Бащата Георги каза, че може би дъщеря му е била афектирана и от заплахи, че може да премине към индивидуална форма на обучение.

Пред камерата на БНТ родителите ѝ отправиха призив – ако ги гледа, да се свърже с тях и да се прибере у дома.

“16 дни сме в неведение, не знаем къде е. Надяваме се да е жива и здрава, ако ни гледа, да се обади по телефона на мен или на баща си, няма да ѝ се караме за нищо”, каза майка ѝ Мария.

Предполага, че Ивана е ядосана на всички около себе си. Семейството споделя, че то също има вина за състоянието на момичето.

Последният им контакт с нея е бил на 21 февруари – ден преди да изчезне.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X