https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоВлади Въргала разказа за каузата на Скури - за басейн, където деца...

Влади Въргала разказа за каузата на Скури – за басейн, където деца да тренират безплатно

Той предвиди ротацията години преди тя да се случи изобщо, преди да бъде измислена в световен мащаб. В предаването „На фокус” е бащата на ротационните ходове – актьорът Владислав Карамфилов – Влади Въргала.

„Винаги ще има бедни и богати, каръци и късметлии, но трябва да има надежда”. Това каза актьорът по повод свое видео от преди 30 г., когато той предвижда ротационния подход към политиката.

„Управлението на една държава е труден геополитически акт, свързан с голяма грамотност, ние не разполагаме с такъв ресурс”, каза актьорът и режисьор, създал филма „Операция „Шменти-капели.

Карамфилов разказа за реалните образи в живота ни – „русенци се събраха за подкрепа на Илиян Русев – Скури, който тренира деца с церебрална парализа, мускулна дистрофия, аутизъм. Той не взима една стотинка за тези тренировки, а е безработен. Тези тренировки са рехабилитация, която дава невероятни резултати. В началото бяха четири деца, сега са 150. Неговата кауза е да направи басейн в Русе, а това е кауза на цяла България”, разказа Карамфилов.

Той е бил на състезание, където отборите са подкрепяли най-трудно подвижните деца. „Тези деца са победители, те могат да предадат урок как да се бориш на цяла България”, допълни Владислав Карамфилов.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X