https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаВежди Рашидов: Димитър Главчев е подготвен, изборът на президента е добър

Вежди Рашидов: Димитър Главчев е подготвен, изборът на президента е добър

“Ние с Димитър Главчев сме заедно от 2009 година. Той е подготвен, със самочувствието на човек, който познава професията си, който познава материята на политиката, с авторитет, така че само добро мога да кажа за него. Изборът и на президента е добър”, каза бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов в студиото на “Опорни хора”.

Рашидов заяви, че не може всички да се държат като опозиция и всеки сам носи отговорността си.

“Хубаво ще е да видим кабинет от експерти и от талантливи хора, защото аз продължавам да мисля, че в България има добри медици, учени и художници, въпросът е тези хора да не са политически украсени. Нещастието на нашия народ личи, бездарникът говори за талантливия дали става или не”, допълни бившият депутат.

Според него има смисъл от предсрочните парламентарни избори, защото не трябва да има просто кабинет, а кабинет, който управлява българския народ добре.

“Има 70% негласуващо население, те са извън урните. И един трябва да поведе тези хора, да ги вдигне на крака и наистина да се промени нещо в живота, иначе ситуацията ще продължава да е същата. Говоря за нови структури, за нови партии, нови хора”, коментира Вежди Рашидов.

По думите му въпреки недостатъците на Бойко Борисов, той се е научил в движение и той е добър лидер, но всеки човек има своя капацитет.

“Аз съм наясно, че сбирщината не може да управлява, затова бях против “сглобката”. Управлението е нещо много трудно, сериозно и отговорно”, припомни Рашидов.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X