https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоОтказаха книжка на Емили Тротинетката заради психични разстройства

Отказаха книжка на Емили Тротинетката заради психични разстройства

Психиатри отказаха да дадат книжка на Емили, известна като Емили Тротинетката. Това разказа сама тя в социалните мрежи, където обяви, че е “разбита” и остава с несбъдната мечта.

По думите й тя е изкарала успешно теоретичните и практически часове за Кат. А, като дори е взела изпитите си пред ДАИ. Когато отишла да подава документите си в КАТ обаче я изпратили да мине през комисия ТОЛЕК, защото има ТЕЛК.

“Вчера бях пред комисия ТОЛЕК в гр. Горна Оряховица и минавах по кабинетите на лекарите, всичко беше наред със здравето ми, но психиатрите се запънаха, след като ми прочетоха телковото решение и диагнозите – знаете, че от детството имам психични отклонения и травми заради родителите”, пише Емили.

Трансмомичето разкри, че има следните диагнози: специфични разстройства на личността, емоционално нестабилна личност, хипомания, хиперактивност, силна тревожност, депресивни епизоди и параноя.

От комисията отказали да й дадат разрешение да вземе книжка. Емили сподели, че е много разстроена и дори плакала, защото винаги мечтала да кара коли и мотори.

“Но пък за сметка на това отново ще си купя хубава, мощна и бърза тротинетка и отново ще съм на пътя. Но този път вече знам перфектно правилата за движение по пътищата така, че няма страшно да карам тротинетка, защото аз все пак карам разумно и се съобразявам с движението и останалите участници в движението. Може да нямам мотор и кола, но пък ще имам тротинетка”, обяви тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Emily Yordanova (@emily.mills.75)

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X