https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПенчо Милков отличи Калоян Желев и екипа на ДТ "Сава Огнянов" за...

Пенчо Милков отличи Калоян Желев и екипа на ДТ “Сава Огнянов” за спечеления “Икар”

Кметът Пенчо Милков се срещна с екипа на Драматичен театър “Сава Огнянов” и актьора Калоян Желев, който в края на миналия месец спечели награда „Икар” в категория „Дебют” на тазгодишните Театрални награди ИКАР 2024. Той бе отличен за ролята си в спектакъла “Странна случка с куче през нощта”, режисиран от директора на русенския театър Боян Иванов.

„Благодаря на всички за предоставената възможност да се срещнем. Приветствам Калоян за високото отличие, с впечатляващия си дебют той предизвика интереса на хората към себе си и към постановката. Всяко ваше представление ни обогатява и нямаме търпение да видим следващите ви представления на русенска сцена”, обърна се към актьорите Пенчо Милков. Това съобщиха от пресцентъра на Община Русе. Това съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Кметът удостои директора на Драматичен театър “Сава Огнянов” Боян Иванов и целия му екип с почетен плакет на Община Русе в знак на признателност за работата, ентусиазма и енергията, които влагат в своите представления.

Актьорите на Драматичния театър изразиха благодарността си за подкрепата на община Русе и разказаха за своите планове и бъдещи представления, които подготвят. На срещата те споделиха, че им престоят участия на три фестивала с три различни постановки през месеците май и юни.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X