https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаРосен Желязков: Искаме да водим позитивна кампания

Росен Желязков: Искаме да водим позитивна кампания

“Отново сме в предизборна кампания. Демократичният процес преминава през тежки изпитания и без ясен управленски резултат”, каза водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков.

“От ГЕРБ влизат в тези избори с ясното съзнание, че тази предизборна кампания няма да бъде чистоплътна”, подчерта той.

“Това от своя страна ще провокира продължаване на конфликтния тон между участниците в следващия парламент. Затова нашето желание не е декларативно в никакъв случай. Не е и двулично затова, че искаме да водим позитивна кампания. В смисъл – да не пренасяме езика от парламента – езика на омразата, на компроматите в кампанията”, добави Росен Желязков.

Според него в момента се наблюдава силно стагниране на ядрата в политическите партии и нежелание за участие в политическия процес на голяма част от българското общество.

“Политиците сме длъжници, затова ще се опитаме да неглижираме компроматния език, езика на омразата, да не търсим противопоставяния и единоборство в желанието си на всяка цена да излъчваме победители, било в дебати, било в преки сблъсъци, било в говорене или изяви”, добави Росен Желязков, цитиран от “Фокус”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X