https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: ПП-ДБ да не ни поставят условия, малки са

Борисов: ПП-ДБ да не ни поставят условия, малки са

“Положението в държавата е много лошо”, каза на предизборна среща в Самоков лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Направих всичко да има правителство, но те (“Продължаваме промяната – Демократична България” – б.ред.) отказаха – измисляха си все нови и нови неща. Те продадоха всичко, продадоха си и централата. Те искат да са опозиция, те няма да управляват с нас. Затова излизат по медиите и ни поставят условия. Денков, на кого поставяш условия – вие сте с 20 човека в Брюксел ние сме с 2000 в залата. Малкият на големия може ли да поставя условия? При предишното правителство ние направихме своите компромиси. ГЕРБ ще бъде водеща партия, ако има правителство. Не ми поставяйте условия, защото няма да ме намерите, за да ми ги поставите”, заяви Борисов.

“На тях им трябва да гръмнат огромните “мини” в бюджета, заложени от тях. Те чакат да имаме добър резултат, да направим правителство с ДПС, а те да стоят отстрани и всеки ден да търсят кусури. Това е пъкленият им план. Не ги интересува нито народът, нито нищо, подчерта”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

“За 3 г. тези хора се облагодетелстваха така както не можете да си представите. Само с горивата милиарди изтекоха от вашите джобове. Бръкнаха с по 1 лев за бензин и дизел на всеки българин, който не кара колело – обраха ви милиардите”, посочи Бойко Борисов.

“В България и сега тече само руски газ, а излъгаха цяла Европа че диверсифицираха. Диверсифицираха с 30% за техните посреднически фирми. Излъгаха пенсионерите, че вдигат пенсиите – вдигаха се със заемите, които се взеха. Нашите деца и внуците ще трябва да плащат тези огромни дългове. Отдалечиха ни и от еврозоната – беше ни обещано да влезем заедно с Хърватия”, коментира лидерът на ГЕРБ.

“Безобразията им се прикриваха, но народът започна да се ориентира. Народът вече знае, че промяната е статуквото, а развитието е в ГЕРБ. Хората разбраха силата на системната партия ГЕРБ”, каза още Бойко Борисов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X