https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоОтложиха делото на Юлиан Вергов срещу Диана Димитрова

Отложиха делото на Юлиан Вергов срещу Диана Димитрова

Делото, което актьорът Юлиан Вергов заведе срещу колежката си Диана Димитрова за клевета, беше отложена за 9-и юли.

Причината е, че на заседанието днес не се яви вещото лице, изготвящо съдебно компютърната експертиза. Тя трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си фейсбук профил по адрес на Вергов.

Вергов не се яви в съда, прати адвоката си Ина Лулчева.

В момента той я съди, защото се почувствал обиден от неин пост в социалната мрежа.

Като свидетел от страна на актьора бе призована актрисата Ваня Щерева. “Познавам Вергов от много години, дългогодишен приятел ми е и колега – разказа тя пред съда. – Той беше обвинен от Диана, индиректно, че по време на снимачен процес на “Откраднат живот” тя е била жертва на физическо насилие от негова страна. През целия този медиен скандал Диана публикуваше ежедневно статуси в личния си фейсбук профил по тази тема. Това се превърна в медиен скандал.

Юлиан реагира след като се обяви, че няма да има дело по въпроса и всичко е приключило, с писмо, което публикуваха медиите. В него разказа своята истина. Почти веднага след това Диана написа отново статус, в който имаше много обидни думи и определения като “рецидивист с психични отклонения, изрод”.”

Щерева разказа още, че направила “скрийншот” на статуса, за да го изпрати на Вергов, но вече бил уведомен от друго място.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X