https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиПожарникари помогнаха на паднал в банята възрастен мъж

Пожарникари помогнаха на паднал в банята възрастен мъж

За изминалото денонощие дежурните екипи на РДПБЗН – Русе са реагирали на три сигнала.

В 10:12 часа служители от Втора РСПБЗН с два автомобила и от Първа РСПБЗН с един противопожарен автомобил и автомеханичната стълба са изпратени на сигнал за наличие на гъст черен дим в района на ул. „ТЕЦ Изток“ в гр. Русе. Установено е, че на площадка на фирма е възникнало запалване, при преливане на разредител в пластмасови кубични бидони, като огънят е обхванал и други такива празни съдове, намирали се в близост. Произшествието е ликвидирано от огнеборците. При инцидента не са пострадали хора. Причината и обстоятелствата за възникване на запалването се изясняват.

За времето от 12:14 до 13:30 часа екип служители от Втора РСПБЗН са изпратени за съдействие, след сигнал за възрастен мъж в безпомощно състояние, паднал в банята в жилище на ул. Родопи в гр. Русе. Роднина на пострадалия е отключил жилището и екипът е помогнал за пренасянето на човека до линейката на ЦСМП.

Тази сутрин, между 06:15 и 06:50 часа, екип от Първа РСПБЗН с един автомобил е реагирал на сигнал за излизащ пушек от трафопост на адрес в гр. Русе. Трафопостът е бил отворен от служители на електроразпределителното дружество и е извършено гасене с прахов пожарогасител.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X